• nybjtp

E fa'ae'e e le EU le tiute fa'apena ole AD ile CRC fa'aulufale mai Initia ma Initonesia

E fa'ae'e e le EU le tiute fa'apena ole AD ile CRC fa'aulufale mai Initia ma Initonesia

Ua fa'asalalau e le Komisi o Europa ia tiute fa'atete'e (AD) i fa'aulufaleina mai o oloa fa'apalapala fa'ato'a u'amea u'amea mai Initia ma Initonesia.

Ole fua faatatau ole tiute fa'atete'e ile va ole 13.6 pasene ma le 34.6 pasene mo Initia ma le va ole 19.9 pasene ma le 20.2 pasene mo Initonesia.

O le su'esu'ega a le Komisi na fa'amaonia ai o oloa fa'aulufale mai mai Initia ma Initonesia na si'itia i le sili atu i le 50 pasene i le vaitaimi o le iloiloga ma e toetoe lava fa'aluaina a latou sea maketi.O oloa fa'aulufale mai i atunu'u e lua na fa'aitiitia ai tau fa'atau a le au gaosi oloa a le EU i le 13.4 pasene.

O le suʻesuʻega na amataina ia Setema 30, 2020, ina ua maeʻa le faʻasea a le European Steel Association (EUROFER).

“O nei tiute fa'atete'e fa'alumaina ose la'asaga muamua taua lea i le toe fa'afo'i i tua o a'afiaga o le lafoa'iina o u'amea i luga o le maketi a le EU.Matou te faʻamoemoe foʻi e faʻataunuʻuina faiga faʻatauvaʻa, ”o le tala lea a Axel Eggert, faatonu aoao o EUROFER.

Talu mai Fepuari 17, 2021, o loʻo faʻatautaia e le Komisi Europa se suʻesuʻega o tiute faʻasaga i le faʻaulufaleina mai o oloa mai Initia ma Initonesia ma faʻaiʻuga le tumau o le a faʻaalia i le faaiuga o le 2021.

I le taimi nei, ia Mati o le tausaga nei, na faatonuina ai e le Komisi Europa le resitalaina o oloa faaulufale mai o oloa uamea mafolafola malulu e afua mai Initia ma Initonesia, ina ia mafai ona faaaoga tiute faasaga i nei oloa faaulufale mai i tua mai le aso na faamauina ai.


Taimi meli: Ian-17-2022