• nybjtp

O o'o mai le fa'alavelave uamea a Europa?

O o'o mai le fa'alavelave uamea a Europa?

Ua pisi Europa talu ai nei.Ua lofituina i latou i le tele o sapalai o le suauu, kesi faalenatura ma meaai o loʻo mulimuli mai, ae o lea ua latou feagai ma le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le uamea.

 

O le uamea o le faavae lea o le tamaoaiga o aso nei.Mai masini tamea ma taavale e oʻo atu i nofoaafi ma fale maualuluga, o mea uma ia o oloa uʻamea.E mafai ona faapea atu tatou te ola i se lalolagi uamea.

 

Ae ui i lea, ua lapatai mai Bloomberg e le o toe umi ae avea le uamea ma mea taugata ina ua amata ona sosolo le faʻalavelave a Iukureini i Europa atoa.

 

01 I lalo o le sapalai utiuti, tau uʻamea ua oomi le "faalua" ki

 

I le tulaga o se taavale averesi, o le uamea e tusa ma le 60 pasene o lona mamafa atoa, ma o le tau o lenei uamea ua siitia mai le 400 euros i le tone i le amataga o le 2019 i le 1,250 euros i le tone, o faʻamaumauga a le lalolagi.

 

Aemaise lava, o tau o le rebar a Europa ua siitia i se faamaumauga € 1,140 i le tonne i le vaiaso talu ai, i luga o le 150% mai le faaiuga o le 2019. I le taimi nei, o le tau o le hot rolled coil ua paʻu foi i se faamaumauga maualuga e tusa ma le 1,400 euros i le ton, o se siitaga o le toeititi 250% mai i luma o le faʻamaʻi.

 

O se tasi o mafuaʻaga ua faʻateleina ai le tau o uʻamea a Europa, o faʻasalaga ua tuʻuina atu i nisi o faʻatauga uʻamea i Rusia, e aofia ai foʻi ma oligarchs o loʻo i ai le tele o sea i le pisinisi uʻamea a Rusia, o le lona tolu o le lalolagi sili ona tele faʻatau atu uamea ma Ukraine lona valu .

 

O Colin Richardson, le faʻatonu o le sila i le ofisa lipoti tau o Argus, faʻatatau o Rusia ma Iukureini faʻatasi e tusa ma le tasi vaetolu o oloa faʻaulufale mai a le EU ma toeitiiti atoa le 10% o manaʻoga a Europa.Ma e tusa ai ma oloa faaulufale mai a Europa, e mafai e Rusia, Belarus ma Iukureini ona maua le 60%, ma latou te nofoia foi se vaega tele o le maketi (tele semi-finished steel) maketi.

 

E le gata i lea, o se faʻafitauli uʻamea i Europa e tusa ma le 40% o le uamea i Europa o loʻo gaosia i totonu o ogaumu arc eletise poʻo tamai uʻamea uʻamea, lea e faʻaaogaina ai le tele o le eletise e faʻaliliu ai le uʻamea faʻatusatusa i le uʻamea ma le koale mo le uʻamea.Liusuavai ma fai uamea fou.O lenei faiga e sili atu ai le faʻaogaina o le siʻosiʻomaga o faleoloa uʻamea laiti, ae i le taimi lava e tasi e maua ai se faʻaletonu leaga, o lona uiga, maualuga le faʻaaogaina o le malosi.

 

Ia, o le mea e sili ona le maua e Europa o le malosi.

 

I le amataga o lenei masina, o tau eletise a Europa na sili atu i le maualuga o le 500 euros i le megawatt-itula, e tusa ma le 10 taimi na i ai aʻo leʻi oʻo i le faʻalavelave Iukureini.O le siitia o tau o le eletise ua faamalosia ai le tele o faleoloa laiti uamea e tapunia pe faaitiitia le gaosiga, na o le faagaoioia i le malosi atoatoa i po e taugofie ai le tau o le eletise, o se vaaiga o loo faia mai Sepania i Siamani.

 

02 O tau o u'amea e ono si'itia i le popolevale, ma atili ai ona leaga le tau o oloa

 

O lo'o i ai nei le popolega i pisinisi e mafai ona si'itia le tau o uamea, masalo i le isi 40% i le tusa ma le €2,000 i le tone, a'o le'i fa'agesegese le mana'oga.

 

Fai mai le au pulega uamea e i ai le lamatiaga o le sapalai o le eletise pe a faaauau pea ona siisii ​​le tau o le eletise, lea e ono mafua ai ona tapunia le tele o fale gaosi oloa laiti a Europa, o se popolega e ono faaosofia ai le popolevale ma siitia atili ai le tau o uamea.maualuga.

 

Ma mo le faletupe tutotonu, o le siʻitia o tau o uʻamea e mafai ona faʻaopopo i le maualuga o le tau.O lenei taumafanafana, e ono feagai malo Europa ma tulaga lamatia o le siʻitia o tau o uʻamea ma le le lava o sapalai.Rebar, lea e masani ona faʻaaogaina e faʻamalosia ai le sima, atonu e le o toe mamao ae le maua.

 

O le mea la o loʻo tupu nei atonu e manaʻomia e Europa le vave fafagu.A uma mea uma, e faʻatatau i mea na tutupu i le taimi ua tuanaʻi, o faʻalavelave faʻapipiʻi sapalai o loʻo sosolo vave nai lo le mea na faʻamoemoeina, ma o le aʻafiaga e sili atu nai lo le faʻamoemoeina, faʻatasi ai ma nai oloa e mafai ona taua e pei o le sila i le tele o pisinisi.Taua, i le taimi nei o loʻo i ai naʻo Saina carbon steel stainless steel ma isi oloa, ma o le faʻaopoopoga o loʻo i totonu o se tulaga talafeagai.

信图片_20220318111307


Taimi meli: Apr-07-2022