• nybjtp

Tulafono faatonutonu fou i fefaʻatauaiga i fafo ia Setema

Tulafono faatonutonu fou i fefaʻatauaiga i fafo ia Setema

0211229155717

1. O le faatulagaga fou o le Tusi Faamaonia o le Amataga o Saina - Suiselani o le a faʻatinoina ia Setema 1
E tusa ai ma le Faʻaaliga Numera 49 a le Pulega Lautele a le Ofisa o Tiute i le fetuunaiga o le faʻasologa o tusi faamaonia o le amataga i lalo o Saina Suitiselani maliega tau fefaʻatauaʻiga saoloto (2021), Saina ma Suiselani o le a faʻaaogaina le tusi faamaonia fou o le amataga mai ia Setema 1, 2021, ma le tapulaa pito i luga. o mea tau oloa o loʻo i totonu o le tusi faamaonia o le a faʻateleina mai le 20 i le 50, lea o le a sili atu le faʻaogaina mo pisinisi.

I tulaga o le auina atu i fafo, o le aganuu a Saina, le Fono a Saina mo le faalauiloaina o fefaatauaiga faava o malo ma ona ofisa o visa i le lotoifale o le a tuuina atu se lomiga fou o le tusi faamaonia Saina mai ia Setema 1 ma taofi le tuuina atu o le lomiga tuai.Afai e talosaga se atinaʻe e suia le kopi tuai o le tusi faamaonia pe a uma Setema 1, o le a tuʻuina atu e le aganuʻu ma le Fono mo le faʻalauiloaina o fefaʻatauaʻiga faavaomalo se faʻamatalaga fou o le tusi faamaonia.
Mo oloa faaulufale mai, e mafai e le Ofisa o Tiute ona talia le tusipasi fou a Suiselani o le Origin na tuuina atu mai ia Setema 1 2021 ma le Tusipasi tuai o Suiselani o le amataga na tuuina atu ao lei oo i le aso 31 Aokuso 2021 e aofia ai.

2. Brazilfa'aititia lafoga fa'aulufale mai i oloa ta'aloga vitiō
Na tuʻuina atu e Pasila se faʻatonuga a le feterale ia Aokuso 11, 2021 e faʻaititia le lafoga o oloa gaosi oloa i luga o taʻaloga taʻaloga, mea faʻaoga ma taʻaloga (impasto Sobre Produtos industrialization, e taʻua o le IPI, lafoga o oloa gaosi oloa e manaʻomia ona totogi pe a faʻaulufale mai ma faʻatau oloa / faʻaulufale mai i Pasila. ).

O lenei fuataga e faʻamoemoe e faʻalauiloa le atinaʻeina o taaloga vitio ma pisinisi vitio i Pasila.

O lenei fua fa'atatau o le a fa'aitiitia ai le IPI o ta'aloga ta'aloga ma ta'aloga ta'aloga mai le 30% i le 20%;

Mo taʻaloga taʻaloga ma mea faʻaoga e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i le TV poʻo le mata, o le faʻaititia o lafoga o le a faʻaititia mai le 22% i le 12%;

Mo taʻaloga taʻaloga ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi, pe mafai ona feaveaʻi pe leai, o le lafoga lafoga IPI e faʻaititia foi mai le 6% i le zero.
O le lona tolu lea o le tipi lafoga mo le pisinisi o taaloga vitio talu ona avea le peresitene o Pasila o bosonaro ma tofi.I le taimi muamua na ia nofo ai i le tofi, o lafoga o oloa o loʻo taʻua i luga e 50%, 40% ma le 20%.O le maketi E-taʻaloga a Pasila ua faʻatupulaia tele i tausaga talu ai nei.Ua fa'atūina e 'au ta'uta'ua a Pasila ni 'au ta'aloga E-ta'aloga, ma ua fa'atupula'ia fo'i le aofa'i o tagata matamata i le fa'asalalauga tu'usa'o o Ta'aloga E-ta'aloga.

3. Denmarkfaʻasalalau le faʻamutaina o tapulaʻa uma e puipuia ai faʻamaʻi ia Setema 10
Tenimaka o le a aveese uma tapulaʻa puipuia o faʻamaʻi ia Setema 10, na lipotia e le Guardian.Na faasilasila mai e le Matagaluega o le Soifua Maloloina a Tenimaka e faapea o le COVID-19 ua le toe avea ma se taufaamatau tele i sosaiete ona o le maualuga o tui i totonu o le atunuu.

E tusa ai ma a tatou faʻamatalaga i le lalolagi, o Tenimaka o loʻo i ai le lona tolu-maualuga o tui puipui i le EU, ma le 71% o le faitau aofaʻi na tuʻuina i tui e lua o tui neocrown, sosoo ai ma Malta (80%) ma Potukale (73%).O le "palota tusifolau fou" na faʻalauiloaina ia Aperila 21. Talu mai lena taimi, o faleaiga Danimaka, pa, fale tifaga, faletaalo, taʻaloga ma fale ulu ulu e tatala i soʻo se tasi e mafai ona faʻamaonia ua uma ona tui atoatoa o ia, o faʻaiʻuga o suʻega e le lelei i totonu ole 72. itula, pe ua toe malosi mai le siama o le pale fou i le 2 i le 12 vaiaso talu ai.

4. Lusiao le a tipi le lafoga o suauu mai fafo mai ia Setema
I le avea ai ma se faʻatauga malosi i le lalolagi atoa, o gaioiga uma a Rusia i le gaosiga o suauʻu e aʻafia ai le "neura maaleale" o le maketi.E tusa ai ma tala fou o le maketi i Aukuso 16, na faʻasalalau e le Matagaluega o Malosiaga Rusia se vaega o tala lelei tele.Na filifili le atunuʻu e faʻaititia le lafoga o suauʻu auina atu i fafo i le 64.6 US tala / tone (e tusa ma le 418 yuan/ton) mai ia Setema 1.

 


Taimi meli: Sep-28-2021